Diskussion:Hjem-IS

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvordan kan det være den største isfabrik i Danmark, hvis de ikke har nogen produktion? (Skrev 86.52.18.211 (diskussion • bidrag) 1. sep 2011, 19:26 . Husk at signere dine indlæg.)

Da klokken er en stor del af deres brand - og den også er nævnt i starten af denne wiki.

Vil jeg høre om den seneste relative store medieomtale om netop denne klokke, kunne være relevant for denne wiki ?.

Her er et lille udpluk af henvisninger.


https://www.bt.dk/erhverv/hjem-is-bilen-skal-slukke-for-sin-klokke

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/jens-hund-gaar-i-panik-hjem-is-bryder-loven-igen-og-igen/7237119

https://finans.dk/erhverv/ECE10764292/hjemisbilerne-skal-slukke-for-ulovlig-klokke/?ctxref=ext

https://www.avisen.dk/hjem-is-maa-ikke-ringe-med-ulovlig-klokke_508236.aspx (Skrev 77.241.140.66 (diskussion • bidrag) 14. aug 2018, 17:00‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Færdselsloven[rediger kildetekst]

Spørgsmål - er følgende, et seperat afsnit værdig ?


Hjem-is har gentagende gange - med års mellemrum - været i pressen, for brud på færdselsloven. Forskellige enheder og personer i politiet, har været ude og udtale sig. Det samme gør sig gældende med danske styrelser.

Eksempelvis :

https://politiken.dk/forbrugogliv/art5398074/Hjem-Is-er-ulovlig-og-trues-på-livet

"En hvilken som helst form for lydsignalapparat skal i hele aktiveringsperioden afgive en klart lydende tone med en konstant styrke og frekvens. En klokke, der sidder på bilen, opfylder ikke det krav og er ikke i overensstemmelse med færdselsloven«, siger Frank Thrusholm, chefkonsulent i Trafikstyrelsens biltekniske kontor."

"Så snart isbilerne kører med lyden af klokken, vil det ikke være lovligt i forhold til køretøjsforskrifterne«, siger Andreas Roost, bilinspektør i Rigspolitiets Færdselsafdeling."

Og

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/jens-hund-gaar-i-panik-hjem-is-bryder-loven-igen-og-igen/7237119

"Ud over Færdselsstyrelsen har Jens Fahrendorf også været i kontakt med Midt- og Vestjyllands Politi. Herfra bekræfter politikommissær og sektionsleder for operativ færdsel, Jesper Brøndum, Færdselsstyrelsens konklusion om, at Hjem-Is bilerne overtræder loven, og at det er politiets opgave at kontrollere virksomhedens biler på vejene."


Som sagt, er det et afsnit værd ?. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 77.241.142.144 (diskussion • bidrag) 19. feb 2019, 10:24‎)