Diskussion:Holst, Advokater

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg foreslår artiklen slettet, da det er en reklame uden relevans. --Law Lord 21. feb 2008, 14:35 (CET)

Hej Rasmus. Jeg kan godt se din pointe, selvom jeg måske havde håbet, at andre ville udvide artiklen end blot foreslå den slettet. Jeg har selv rettet lidt i den, så den er mere beskrivende sml. med fx http://da.wikipedia.org/wiki/Bech-Bruun --Tach 21. feb 2008, 15:56 (CET)

Finder fortsat artiklen problematisk, men den kan da formentlig skrives igennem, så den bliver NPOV. Se i øvrigt skabelonen, der er rammende på artiklens nuværende form. --Pugilist 21. feb 2008, 15:59 (CET)
Den omstændighed, at firmaet har været omtalt med to kilder er ikke en kilde til dokumentation af, at firmaet har været "et af de mest omtalte firmaer i 2007". Kom med en sammenlignende analyse, der måler på alle advokatfimaers omtale. Placerer firmaet sig relevant på en sådan liste, så har du din kilde. Indtil da har jeg tilladt mig at slette den foreløbig udokumenterede påstand. --Pugilist 21. feb 2008, 22:30 (CET)