Diskussion:Homofobi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dette er ikke kun en fobi overfor homoseksuelle, men generalt en fobi overfor mænd

Nej.--Heelgrasper 14. nov 2005 kl. 18:21 (CET)

Nej det er ikke en fobi overfor mænd men for bøsser deraf homofobi

Det forekommer betænkeligt at skrive, at der er tale om en sygelig tilstand, hvis homofobi ikke findes som en velbeskrevet diagnose i WHO's sygdomsklassifikationer. Gør homofobi det? --Giuglio 30. jun 2006 kl. 22:41 (CEST)


På den svenske hjemmeside: http://www.sverigemotrasism.nu/templates/svNormal____2549.asp
er der en udmærket, omend temmelig lang artikel om begrebet homofobi, der nuancerer begrebet.
Hvis nogen gider, kunne den være udgangspunkt for en bedre artikel i Wikipedia
apw 25. apr 2006 kl. 18:12 (CEST)

Homofobi i stigning?[rediger kildetekst]

Artiklen nævner, at Homofobi er i de senere år (ifølge en undersøgelse lavet af metroxpress) blevet mere og mere udbredt i Danmark, især blandt unge mænd. Parentesen er blevet tilføjet for nylig, efter jeg tilføjede en kilde mangler til denne sætning. Jeg vil gerne bede om lidt nærmere dokumentation for den påstand.

Jeg spekulerer på, om der henvises til MetroXpress fra 23. januar, som jeg tilfældigvis har liggende her. Der var der en forsidehistorie med overskriften Unge mænd er imod homoseksuelle. Artiklen omhandler Sundhedsstyrelsens Ung2006-undersøgelse [1]. Hverken artiklen eller undersøgelsen kan tages til indtægt for, at unge mænds modvilje mod homoseksuelle er stigende, idet der ikke er historiske tal at sammenligne med.--C960657 7. feb 2007 kl. 23:25 (CET)