Diskussion:Hornbæk Bibliotek

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

ja teksten er kopiret fra www.helsbib.dk men da det er mig der har skrevet den der mener jeg da også at jeg må bruge den her. ??? har jeg ikke ret ??? (Skrev SSn (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jo, hvis du selv har skrevet teksten, kan den godt benyttes - men for at afklare at det virkelig er dig der er ophavsmanden, vil jeg opfordre dig til at søge en tilladelse via OTRS.
Et andet problem er dog at du nok kommer i konflikt med Wikipedias politik om selvbiografier - jeg går ud fra at du er ansat på biblioteket når du har skrevet teksten på hjemmesiden. Det er helt relevant at have en tekst om Hornbæk Bibliotek, men den form der passer til bibliotekets hjemmeside, er ikke passende til Wikipedia (der er for meget reklamesprog til en encyklopædiartikel).
Det hurtigste ville nok være at omskrive teksten om biblioteket i et mere neutralt sprog - så er du ude over såvel ophavs- som reklame-problemet. -- JGC 3. okt 2007, 11:51 (CEST)
Ja, Jeg arbejder på helsingør bibliotek hvor hornbæk høre under.
jeg vil strakt skrive teksten om. det er dog det første indlæg jeg har lavet så jeg skulle jo lige se hvordan det virkede så jeg så ikke så meget på selve teksten,
--Ssn 3. okt 2007, 12:11 (CEST)
Det er helt i orden - vi har alle været nye herinde. Mht. diskussionsdebat indrykker man tekst med ":" (kolon) - mens semikolon giver fed skrift til en definitionsliste (bruges normalt ikke på diskussionssider). Brug evt. knappen forhåndsvisning/preview for at se hvordan dit indlæg kommer til at se ud. -- JGC 3. okt 2007, 12:19 (CEST)