Diskussion:Hulk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tegneserier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tegneserier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af tegneserierelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hulk eller Hulken[rediger kildetekst]

Under "Dansk navn" står der at, han hedder "Hulk", men hedder han i virkeligheden ikke "Hulken" på dansk? Det har jeg hverfald altid kaldt ham Andersersej 4. dec 2005 kl. 16:38 (CET)

Hvis du læser tegneserien, så vil han alle steder blive kaldt "Hulk", eventuelt med en ekstra titel, fx "Den utrolige Hulk". I selve taleboblerne bliver han også kun kaldt "Hulk", og jeg er 95% sikker på at der på de danske forsider også kun står "Hulk", på trods af at der på de amerikanske står "The Hulk", som rigtigt nok burde oversættes til "Hulken", men det har oversætterne vel valgt at undlade.
--Hecko X 5. dec 2005 kl. 22:47 (CET)
Gælder dette også i de ældre tegneserier? Dvs. før alle Marvel-heltene fik lavet et navneskift til de engelske navne, som f.eks. ved Edderkoppen -> Spider-Man. --Maitch 5. dec 2005 kl. 00:45 (CET)
Tilsyneladende: Hulk på KB.--Heelgrasper 5. dec 2005 kl. 01:40 (CET)
"Hulken" er også "det at hulke". Det ville måske være et forkert signal, når vi taler om en superhelt. --Palnatoke 5. dec 2005 kl. 06:39 (CET)
...Det er lidt ligesom at sige at "Den hvide ridder" er et underforstået, racistisk budskab.
--Hecko X 5. dec 2005 kl. 22:47 (CET)
Nu kommer jeg i tanke om hvorfor ironi er upraktisk i skriftlige medier. --Palnatoke 5. dec 2005 kl. 14:20 (CET)