Diskussion:Hvid haj

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hej jeg syntes det er iriterende at der ikke er noget om haj film for man kunne jo godt bruge noget om hvorfor mennesker er så bange for hvid hajer --Alexanderchr 10. dec 2008, 10:56 (CET)

Det er svært at vurdere, hvornår en film er relevant. En gennemsnitlig Hollywood-spillefilm med deltagelse af en eller flere hvide hajer har næppe nogen relevans. Dette er trods alt ikke et filmleksikon. Hajfrygt kunne man med fordel beskrive i artiklen om haj-dyret. Der er ikke nogen grund til at skrive spalte op og spalte ned i alverdens artikler, om bange mennesker. --|EPO| COM: 10. dec 2008, 11:17 (CET)


Har fjernet følgende afsnit fra denne artikel da det umiddelbart ikke har noget med den hvide haj at gøre:

Det kan muligvis flettes ind i en anden artikel og derfor har jeg ikke slettet det helt men bare klippet det herind. --Mr Engelst 22. jun 2011, 14:48 (CEST)

Steno, hajtænderne, og den moderne geologis fremvækst[rediger kildetekst]

Niels Stensen erkendte som den første, at hvad man oprindelig havde antaget for "tungesten" (glossopetrae) er fossile hajtænder (hans afhandling De solido intra solidum naturaliter contento dissertationis prodromus, 1669). Han gjorde dermed et stort skridt i retning af at frigøre geologien fra gammeltestamentlige betragtninger og i stedet basere den på iagttagelse.