Spring til indhold

Diskussion:Hyperbarisk oxygenterapi

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Rettet: Uvidenskabelig eller værre[rediger kildetekst]

Store dele af den forhenværende artikel, fra "I starten af 2000", er ren reklame, formentlig fra en dansk udbyder af "Madonnabehandlinger". Det meste af den forhenværende artikel er fjernet, bl.a. ordet "Madonnabehandlinger", der sikkert er inkluderet i håb om at folk vil finde en Wikipedia-artikel ved søgning på internettet. Der var ingen henvisninger til de påståede resultater fra de australske forskere (?) eller til den virksomhed som de (sjovt nok!) fandt på at oprette oven på de resultater, der var så gode at de nærmest ikke selv kunne tro det (nærmest unaturligt heldigt hvis man gerne vil starte en virksomhed!), selvom disse resulater for øvrigt ikke sammenlignes med andre metoder eller på anden vis relateres til den medicinske dermatologi. Bemærk: Parentetisk ironi er anvendt.