Diskussion:IPhone 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Uencyklopædisk[rediger kildetekst]

Artiklens fokus lader til at være på hvilke områder den nye er bedre end den gamle. Desuden er der en række værdiladede påstande, såsom kun 112 gram, hvilket er bedre til afspilning, tager fantastiske billeder. Derudover er der nogle spekulative formuleringer i stil med skulle gøre iPhone 5 mere solid og skulle softwaren tage sig af.

Endelig sprog, der ikke hører hjemme i en encyklopædisk artikel, men snarere en anmeldelse: På papiret, Alt i alt er det et opdateret kamera. --|EPO| COM: 21. sep 2012, 18:44 (CEST)

Sproget er nu forsøgt tilpasset, så det i højere grad burde leve op til en encyklopædisk artikel. Er enig i at der tidligere var en del værdiladede og dårlige formuleringer som fx 'tager fantastiske billeder' og 'så trykker du bare på knappen'. Det kan dog diskuteres, om ikke 'kun 112 gram' og 'bedre til afspilning' er saglige konstateringer snarere end værdiladede udtryk. Jeg har dog alligevel forsøgt at omformulere disse. På denne baggrund mener jeg, at skabelonen 'uencyklopædisk' kan fjernes. Morten Haagensen (diskussion) 27. sep 2012, 18:48 (CEST)