Diskussion:Ilulissat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Untitled[redigér wikikode]

Artikel startet sep 2005. Har selv været der - en naturoplevelse man aldrig vil glemme. [[1]] 1 okt 2005 Erik

Erosion af isbjerge[redigér wikikode]

Forskere (blandt andet Jason Amundson fra Halifax University) har denne sommer (2007) påvist, at isfjeldene som regel kun er få måneder om at komme ud til fjordmundingen fra de brækker af. Dette har de vist ved hjælp af sattelitbilleder af "snavset is", der kommer fra kanten af gletcheren.

Erosionen, der ses på billedet skyldes sandsynligvis, at isen er vendt lige når den kælvede og ikke, at den har været længe undervejs.

Jeg foreslår, at dette skrives ind i artiklen (der bortset fra dette er udemærket). Egamborg

Lyder som en god idé. Kan du henvise til en kilde til det? --Sir48 (Thyge) 14. sep 2007, 20:26 (CEST)

Byvåbenet[redigér wikikode]

Er byvåbnet korrekt ? , det plejer da at se sådan ud og er efter min mening så flot at det burde have været anvendt i nationalflaget Illulisat byvåben (skrev 87.58.16.193 (diskussion • bidrag) 6. jan 2012, 21:41‎. Husk at signere dine indlæg.)