Diskussion:Improvisere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kunne godt tænke mig at skrive noget om "improvisationsmusik", som samtidig skal danne en superklasse til f.eks "jazz" men også "fusionsmusik", "blues", "funk", "techno".

Ikke mindst for at de musikerportrætter, der allerede er skrevet kan få nogle mere præcise referencer; jeg synes måske Miles Davis hører under "Jazz", men ikke Joe Zawinul fra Weather Report.

--Lars P. 16. jul 2005 kl. 12:21 (CEST)

Du må endelig lave sådan en artikel. Du kunne lave en kategori til improvisationsmusik og en artikel, der fortæller, hvad det er. Hvis du skriver, skal jeg nok hjælpe med henvisninger til artiklen og kategorisering. --Rune Magnussen 16. jul 2005 kl. 12:32 (CEST)

Flere kategorier[rediger kildetekst]

Jeg kunne godt tænke mig at nogen kunne komme i tanke om nogle flere kategorier. Jeg er fuldstændig blank i techno-miljøet. Hvad hedder det når man står med to pladespillere og den ene bliver brugt til at frembringe noget støj med.

Jeg ved det både er musik og improvisation og vigtigt for musik-genren?!

--Lars P. 16. jul 2005 kl. 13:13 (CEST)

Vi skal ikke lave kategorier bare for at have dem. Artikler er vigtigere. Hvis en kategori bliver overfyldt, kan vi altid finde på nye opdelinger til den tid. Scratch tror jeg det hedder, når man kradser i pladerne. Hvis der er stof nok til en artikel i det, er der måske nogen, der skriver den :-) --Rune Magnussen 16. jul 2005 kl. 13:25 (CEST)

Forhold til artiklen Improvisation[rediger kildetekst]

Forholdet til artiklen Improvisation må nok lige overvejes. Det mest naturlige er vel at slå dem sammen, hvilket ikke skulle volde de store problemer. Det alvorlige spørgsmål er nok, under hvilket navn de skal slås sammen.--Heelgrasper 16. jul 2005 kl. 13:16 (CEST)

Der er flest henvisninger til denne artikel, så de kunne være et argument for at have den under dette navn. Der skal også laves noget flertydighedsakrobatik for at holde musikimprovisation ud fra andre typer. --Rune Magnussen 16. jul 2005 kl. 13:30 (CEST)