Diskussion:Indbygningstv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg prøvede at lægge indbygningstv ind, med billeder og lidt tekst, da Vi har opfundet (ikke den dybe tallerken) men indbygningstv'et til køkkenet, syntes vi det er relevant at folk kan søge på indbygningstv og finde mere information omkring dette, det er ikke ment som reklame, vi har salgs kanaler som fungere udemærket, heriblandt tvis, aubo og svane køkkener, samt mange andre nye forhandlere på vej.

Hvis wikipedia ikke ønsker denne side er det jo fair nok, men siden var bestemt ikke ment som reklame.! (Skrev VisioTech (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er et absolut grundlæggende problem, at en virksomhed begynder at oprette rosende artikler om sine egne produkter. Derfor er det at betragte som reklame.
Hvis en tilfældig person finder emnet interessant og opretter en saglig, neutral, encyklopædisk artikel om emnet, så er det i orden.
Læs også Wikipedia:Selvbiografier. --|EPO| 4. mar 2008, 11:58 (CET)

Jo, men her er jo tale om noget unikt og jeg kan saktens se problematiken med en masse firmaer som "spammer" wiki, jeg så det som en oplagt mulighed for wiki at få noget mere kød på tv siden, især når vi snakker om et specialt produkt til køkkenet, som er gået hen og blevet noget centralt i hjemmet og vi bruger mere og mere tid i køkkenet. men vi afventer da en kunde vælger at skrive mere om vores produkt :o) (Skrev VisioTech (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det glæder mig, at du kan forstå problemet - det er ikke alle, der kan det. Det er jo en principiel sag, der ikke er møntet på nogen bestemte virksomheder (eller personer). --|EPO| 4. mar 2008, 12:24 (CET)