Diskussion:Indoariske sprog

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Samtlige eller de fleste henvisninger til de enkelte indoariske sprog er ændret fra "navn" til "navn (sprog)" uden at artiklerne om de pågældende sprog er flyttet. Derved er henvisningerne blevet "røde", så læserne ikke kan komme til de artikler som allerede er skrevne, og måske risikerer at oprette dubletter. Det er noget rod som ikke burde forekomme! Fy!

I øvrigt forstår jeg ikke ændringen. Var det ikke kun sprognavne som er sammenfaldende med tillægsord afledte af folkeslag som skulle ændres på den måde? Byrial 2. jun 2005 kl. 20:06 (CEST)

Nej, vi diskuterede det, mens du var væk. Prøv at lede i landsbybrønden. --Twid 3. jun 2005 kl. 14:23 (CEST)
Det har jeg lige prøvet, og jeg finder ikke belæg for den tolkning på Wikipedia:Landsbybrønden/Sprog og sprogfamilier. Det er dårlig wikikarma at have artikler med unødigt besværlige navne. --Palnatoke 3. jun 2005 kl. 14:36 (CEST)
Det betyder ikke det helt store for mig om artiklen hedden Sindhi eller Sindhi (sprog) (selvom jeg ikke kan se formålet med parentesen når sprognavnet er entydigt). Min pointe er at man ikke bare ændrer henvisninger til eksisterende artikler uden samtidigt at flytte artiklerne, så de (henvisningerne) holder op med at virke, og i værste fald fører til oprettelse af dubletartikler. Henvisningerne skal rettes tilbage, eller artiklerne skal flyttes, og det bør ske snarest. Byrial 3. jun 2005 kl. 20:17 (CEST)
Jeg var lavet omdirigeringer fra "sprognavn (sprog)" til den relevante artikel for de sprogartikler som jeg kunne finde. Det gør at henvisningerne fra denne side - og fra adskille andre sider hvor de også var ødelagte - igen virker. Hvis artiklerne skal flyttes, vil jeg overlade det til andre. (Jeg ser ingen grund at gøre det). Byrial 4. jun 2005 kl. 11:04 (CEST)