Diskussion:Iran Standard Tid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er vel meget begrænset hvad man kan skrive om IRST? Har derfor ændret substub til stub. Se eventuelt den engelske wikipedias dækning af UTC+3:30, den er ikke meget bedre?[1] (Skrev 192.38.44.250 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvorfor kan denne information ikke stå under tidszone? Har derfor ændret tilbage til substub og sat {{uencyklopædisk}} på samtidig. --Broadbeer 28. mar 2007 kl. 14:53 (CEST)
Ok, det kan den vel godt. Det er bare at den engelske wikipedia indeholder f.eks. Philippine Standard Time, Singapore Standard Time, China Standard Time, Pakistan Standard Time og mange flere. En ide kunne være at gøre som den engelske wikipedia og lave sider til alle sammen, eller at lave det hele i tidszone. Men at slette det helt, er jeg imod. Da vil den danske wikipedia jo aldrig vokse - lad os starte med en stub, så kommer folk med flere informationer selv :) Hvorfor kan eksemplvis den engelske wikipedia have en artikel om tiden i Iran på to linjer? [2]
Dette er ikke engelsk Wikipedia. Dette er dansk Wikipedia. På dansk Wikipedia gider vi ikke artikler på to linjer. Det er meget bedre at tilføje informationen i hovedartikler, der kan samle de små begreber.
Når emnet ikke er større, så kan jeg slet ikke se behovet for at det skal have sin egen artikel. --|EPO| 29. mar 2007 kl. 11:46 (CEST)