Diskussion:Isbjørn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billede advarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Fjern venligst billederne fra artiklen eller deltag i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 4. sep 2006 kl. 00:12 (CEST) Hvilken bjørn er størst? Jeg har nu i flere dage prøvet at finde ud af det. isbjørnen synes som et logisk svar, men underarter som kodiak bjørnen og alaskas brun bjørn syntes ud fra min søgning at gøre den hvide kæmpe rangen stridig.

potentielle Kilder eller Referencer[redigér wikikode]

  • sitat: "Isbjørnforsker ... forklarer at det er ... variabelt hvordan isbjørner reagerer på motorferdsel.
– En isbjørn kan reagere på lyden av snøscooter på mer enn en kilometers avstand, mens andre isbjørner ... .
Men isbjørner kan i verste fall dø hvis de blir jaget over lengre tid.
– Da er det faktisk en reell fare for at den kan overopphete og dø. Det er tilfeller hvor isbjørnen har strøket med etter å ha blitt skremt over lang tid". [1]. NRK; skrevet af Vilde Kristine Malmo. 176.11.75.214 24. okt 2018, 07:14 (CEST)