Diskussion:Ivan Rebroff

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Delstaten Berlins flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Berlin, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Berlin-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Oktav[redigér wikikode]

Jeg er i tvivl om hvordan de 4,5 oktav skal stå. Tidligere stod der 4 1/2 oktav og på andre sider (tysk/engelsk) er det skrevet udelukkende med bogstaver. Bedre forslag end 4,5? --Anigif 22. okt 2007, 20:58 (CEST)

Det er vist ret underordnet. Matematisk er der jo ingen forskel, og jeg kan ikke se, at der skulle opstå musikteoretiske problemer ved at bruge decimalformen. Der menes vel under alle omstændigheder 4*8 heltoner + 7 halvtoner = 35 heltoner + en halv? --PhoenixV 22. okt 2007, 21:09 (CEST)
Nu kan jeg ikke huske såå meget fra musik, men ved ikke helt om det stemmer sådan med halv- og heltoner. Anyway så passer det som sagt med matematisk, men jeg er også i tvivl om det "ser godt ud" fra en musikers synspunkt ;) --Anigif 22. okt 2007, 21:21 (CEST)
Det skal musikerne ikke bestemme! Lad dem hygge sig med deres groupies, mens matematikerne sørger for teorien. :) --PhoenixV 22. okt 2007, 21:24 (CEST)