Diskussion:Jørgen Wenndorf Jørgensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad er begrundelsen for at artiklen skal slettes? -- Nico 7. apr 2007 kl. 23:53 (CEST)

Jeg fik fornemmelsen af en selvbiografi da jeg læste artiklen. Sammenlignet med de folk der ellers er skrevet om i kategori:danske jazzmusikere, virker "Swing Jørgen/Jørgen Wenndorf Jørgensen" ikke særlig kendt.
--JGC 8. apr 2007 kl. 00:10 (CEST)
Enig i at man godt kan få lidt fornemmelse (men heller ikke mere) af noget selvbiografi, men dog rimelig objektivt skrevet. Så vidt jeg husker var rytmecirkuset mere kendt i rockkredse. - Nico 8. apr 2007 kl. 00:21 (CEST)

Jørgen Wenndorf Jørgensen (Swing Jørgen), var en af de hotteste navne i 70'erne i rockkredse. Jørgen Wenndorf Jørgensen har udgivet adskillige LP, CD og singler, hvilket enhver der interesserer sig for dansk rockmusik og rytmisk musik bør kende, da dette er en vigtig del af dansk rockmusiks historie. Siden vil på sigt kunne uddybes med information om disse musik udgivelser. Herudover var Jørgen Wenndorf Jørgen et kendt navn i 60'ernes traditionelle jazz-miljø som trompetist og sanger i Ricardo's Jazzmen. Endelig er Jørgen Wenndorf Jørgensen nævnt i Politikkens danske Rock leksikon, men der er måske strengere relevansregler her på Wikipedia? --Koenig 8. apr 2007 kl. 12:58 (CEST)

Tak for oplysningerne - der er ingen problemer med relevansen ud fra det du skriver. --JGC 9. apr 2007 kl. 10:14 (CEST)