Diskussion:Jacob Andersen (percussionist)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lidt overrakset over, at der er sået tvivl om notabiliteten her. Han har medvirket på en lang række danske album med betydelig kommerciel succes op gennem 80'erne og 90'erne. Artiklen kan godt bruge kilder, men der er ingen rimelig tvivl om notabiliteten. Pugilist 14. feb 2012, 23:20 (CET)

Har nu indsat et kilde på, at manden har spillet med stort set alt hvad der kan krybe og gå i dansk pop/rock. Skal skabelonen om notabilitet beholdes, bør der argumenteres for dette i løbet af nogen dage, ellers vil jeg tillade mig at pille skabelonen af. Pugilist 14. feb 2012, 23:48 (CET)

Er ganske enig i at skabelonen er ganske malplaceret. - Nico 14. feb 2012, 23:58 (CET)
Under henvisning til listen over deltagelse ved pladeindspilninger har jeg trukket notabilitetsskabelonen tilbage. Jeg vil gerne kvittere over for Pugilist for dette glimrende supplement til artiklen. venlig hilsen --Rmir2 15. feb 2012, 14:49 (CET)

Navngivning[rediger kildetekst]

Den bør vel hedde Jacob Andersen (percusionist) ? Danseorkesteret er vel en mindre del af hans virke. Hvorfor det lille "d" i danseorkesteret, forresten? Knud Winckelmann 15. feb 2012, 00:00 (CET)

Enig i "Jacob Andersen (percussionist)" (dog med tre s'er ;-) ). Det lille "d" fatter jeg ikke. Kan godt se, at jeg i anden omgang rettede tilbage, men det skyldes blot et fejltryk på rul-tilbage knappen i den almindelige forvirring over flytten frem og tilbage. Hvorom alting er, bør den flyttes til "percussionist". Pugilist 15. feb 2012, 00:06 (CET)