Diskussion:Jakob Fabricius

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Angående koncertsalen i Odd-fellow Palæet:

Koncertsalen eksisterer igen efter branden. På denne adresse [[1]], kan man se et billede af den restaurerede koncertsal. Om den stadig bruges til musik fortælles ikke. Gør den det?

Erik Damskier

Jeg kan ikke se noget billede af koncertsalen – være sig indefra eller udefra. Den brændte koncertsal var en tilbygning bag "Palæet", og dette eksisterer stadigvæk. (At nogen ville genopbygge en koncertsal i denne bydel, vil jeg anse for usandsynligt – sml. Casino.) -- Sebastjan 26. maj 2006 kl. 09:40 (CEST)
Branden i 1992 opstod i den store koncertsal, som brændte ned, og som ikke er genopført [2] -- Sebastjan 26. maj 2006 kl. 09:55 (CEST)

Koncertsal eller ej[redigér wikikode]

Det billede, man kan se på hjemmesiden, er åbenbart en mindre sal i selve palæet. Jeg her skrevet branden ind i teksten. ED