Diskussion:Jan Smith

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg savner specifikke kilder for to oplysninger:

  1. Arvtager i Spies-koncernen
  2. Ofte vind og skæv

Såfremt der ikke kan oplyses en kilde for disse to oplysninger, bør man være meget varsom med sine udtryk i artiklen. --|EPO| 21. aug 2008, 17:37 (CEST)

Ved nærmere eftertanke kunne det også være rart, hvis det kunne dokumenteres, at han forsøgte at vænne Spies af med misbruget. Af gode grunde har jeg ikke nået at få lånt eller læst den opgivne bog, så jeg kan ikke vide, om de pågældende oplysninger er at finde i den. I så fald bør det angives. --|EPO| 21. aug 2008, 17:39 (CEST)

Hej EPO Kilden er allerede angivet. Det er bogen SPIES -Et eventyr af Henrik Madsen ISBN 87-7553-430-4. Der står der at Simon Spies i sin tid valgte Jan Smith som sin efterfølger for Spies Koncernen. Hvorfor han valgte Jan Smith som sin efterfølger, er et kvalificeret gæt. Jan Smith var højt begavet, på samme niveau som Simon Spies. Simon Spis betragtede ham som den søn han aldrig fik.

Jan Smith der var læge (livlæge) og kemiingeniør fik de samme vaner som Simon Spies, han var ofte vind og skæv.

Han fik konstateret mavekræft. Da han valgte at begå selvmord, er det nye, at han skød sig selv på Hotel Mercur. At han skød sig selv står ikke i bogen.

M.v.h. Bjørnen

Selvom gættet er kvalificeret, kan du ikke være sikker på det. Derfor skal man afholde sig fra gætterier i artikelskrivningen. Hvis det er nyt, at han skød sig selv, kunne det være smart med en kildehenvisning til dén oplysning. --|EPO| 24. aug 2008, 18:57 (CEST)
Hej EPO , Jan Smith begik selvmord ved at skyde sig selv på Hotel Mercur. (skrev 87.60.7.246 (diskussion • bidrag) 30. mar 2018, 16:18. Husk at signere dine indlæg.)