Diskussion:JavaScript

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det betragtes som dårlig programmering at udelade 'var' ved erklæring af variabler. Det samme ved at udelade ';' ved afslutning af linier. Ved klargøring af kode til en hjemmeside vil typisk alle unødvendige mellemrum og linieskift samt kommentarer blive slettet. Og så får man problemer! Sidst, men ikke mindst: 'document.write' er forældet, og kan IKKE bruges til dynamiske handlinger på siden, da det kun kan bruges ved load af siden. I dag vil man oftest bruge "document.getElementById('dynamisk_tekst').innerHTML = 'Dette er den indsatte tekst';" som vil sætte teksten ind i denne HTML-kode: < div id='dynamisk_tekst' >< /div >".--Hegelund 13. dec 2006 kl. 23:10 (CET)

Fra tidl. artikel: "Javascript bibliotek"[redigér wikikode]

"Dette emne vurderes at være for snævert til at kunne bære en artikel i sig selv." Jeg har kun startet artiklen - der findes hundredevis javascript biblioteker på Inernettet med millioner af brugere. Jeg regnede med at andre også kunne bidrage til artiklen, eller at jeg kunne udvide den stille og roligt. --DotnetCarpenter 27. jun 2007, 03:13 (CEST)

Artiklen kunne sikkert flyttes ind i artiklen JavaScript. Hvis dette er en mulighed så skriv det her så kan jeg sørge for de bliver sat sammen på den rigtige måde. --Broadbeer, Thomas 27. jun 2007, 03:34 (CEST)
Det er klart en mulighed. Hvis du sætte dem sammen vil jeg tilføje mere meget snart! :-) --DotnetCarpenter 17. jul 2007, 18:00 (CEST)
Du skal bare skrive artiklens indhold ind i JavaScript. Når det er gjort skriver du det enten her eller på min diskussionsside og så flytter jeg dem sammen sådan at historikken (der hvor man kan se forfatterne) bliver flyttet sammen. --Broadbeer, Thomas 17. jul 2007, 21:30 (CEST)
Mon "man" har glemt denne side? Kunne en administrator ikke flytte teksten over i JavaScript?--MGA73 15. aug 2008, 20:41 (CEST)