Diskussion:Jens Christiansen (kunstner)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Da dette er en kunstnerbiografi, mener jeg at siden har encyklopædisk relevans. Der bør dog tilføjes evt. billeder af værker + måske billede af kunstneren. (skrev 90.184.81.100 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

At man er kunstner gør ikke en automatiskt notabel. Det fremgår umiddelbart ikke af artiklen, hvad der gør jens Christiansen mere notabel end så mange andre kunstnere? Mvh. Knud Winckelmann 4. jan 2010, 09:46 (CET)
Nej, så må det nødvendigvis udbydes, hvorfor denne kunstner er notabel, men et stort virke burde i sig selv være medvirkende til at kunstneren kunne være af interesse for mange. Mvh. Bildsoe 4. jan 2010, 14:15 (CET)
Enig, men det må fremgå af artiklen og vel at mærke ikke på den måde, som jeg netop har fjernet fra artiklen.
Citat De nonfigurative værker udtrykker nærhed, frækhed og malerglæde. Citat

fortæller intet. Mvh Knud Winckelmann 4. jan 2010, 14:21 (CET)

Ok, så jeg skal generelt forsøge at beskrive kunstneren mere objektivt og beskrivende? er indforstået med at Wiki ikke skal fungere som en reklamesøjle. Bildsoe 4. jan 2010, 14:29 (CET)
Konkrete fakta om udstillinger, hvor kunstværker er ophængt og den slags er altid godt. Husk at påføre kilder. Mvh Knud Winckelmann 4. jan 2010, 14:32 (CET)
Der er tilføjet udgivelser med årstal, ord der kunne virke specielt positivt ladede er fjernet, og en objektiv beskrivelse er søgt. Der ligger billeder klar, men kan endnu ikke tilføje billeder da jeg ikke har været på i 4 dage endnu. Der vil også blive tilføjet mere information om værker og udstillinger.Bildsoe 4. jan 2010, 20:32 (CET)
Vær obs på at billederne her på Wikipedia er udgivet under en licens, der tillader AL brug, også kommerciel. Det kommer derfor til at kræve en skriftlig tilladelse fra Jens Christiansen, hvor han er indforstået med at de billeder af hans kunst, der bliver lagt op, kan bruges til alle formål. Mvh Knud Winckelmann 4. jan 2010, 23:25 (CET)
Jeg har nu fjernet notabilitetsskabelonen, da det ser ud til, at i hvert fald "Syndicatet" har en vis notabilitet. Men jeg er enig i Knuds efterlysning af mere håndfaste informationer om f.eks. kunst- og digtvirket inkl. kilder; de nævnte digtsamlinger er det ikke rigtigt til at støve noget op om på Google. --Arne (Amjaabc) 4. jan 2010, 21:57 (CET)