Diskussion:Jobs Bog

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikel består for mig at se af en mere eller mindre velunderbygget fortolkning af Jobs Bog. Den virker ikke særlig encyklopædisk. Jeg siger ikke, at indholdet skal fjernes, men der skal gøres mere tydeligt rede for dets karakter, og der skal henvises til kilder for de forskellige synspunkter.--Nikolaj 17. okt 2006 kl. 19:15 (CEST)

Denne artikel kræver en større omskrivning, måske med basis i den engelske udgave. Artiklen strør om sig med udokumenterede postulater. Derudover er et af hovedtemaerne i Jobs Bog, nemlig Satans påstand om at mennesker kun tjener Gud af egoistiske hensyn, stort set ikke til at finde i artiklen. Og at Gud selv skulle være 'en Satan, der ikke vil Job noget godt', må en oprigtig bibellæser klart afvise. --Ben*jax 17. mar 2011, 11:16 (CET)