Diskussion:John Donaldson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

John D. Donaldson fik en bachelorgrad i matematik fra University of Edinburgh og blev i 1967 ph.d. fra University of Tasmania, som han samme år blev ansat ved indtil han blev pensioneret derfra i 2003.

Jeg kan ikke se dokumenteret, at han skulle være pensioneret herfra (desuden plejer man ikke at tale om pension, hvis man derefter tager arbejde andre steder, fx Aarhus Universitet og Københavns Universitet). Tværtimod har står han her, på universitetets hjemmeside, omtalt som ansat. --Heelgrasper 7. jan 2006 kl. 22:15 (CET)

    • (sletter link til debatforum - link til den rigtige hjemmeside i stedet og læg det i et afsnit under "Ekstern henvisning")
    • Den officielle CV til kronprinsesse Marys far er ikke på kronprinsparrets netsider fremdeles, men det gør vel ikke oplysningerne som blev kopieret derfra urigtige?
    • 2003
    • Retired from position at University of Tasmania.
Nej, men det gør det umuligt at kontrollere rigtigheden. Og i dette tilfælde ser det ud til, at en officiel kilde modsiger debatindlæggene på diverse fora. Jeg vil gerne se en anden kilde end hvad tilfældige personer har skrevet på internettet, før jeg er tilbøjelig til at mene, at University of Tasmanania ikke ved, hvem de har ansat. --Heelgrasper 7. jan 2006 kl. 22:46 (CET) Tilføjelse: Ligeledes taler pressemeddelelsen fra Aarhus Universitet 17. maj 2004 imod, da Donaldson her omtales som værende ansat ved University of Tasmania. --Heelgrasper 7. jan 2006 kl. 22:51 (CET)

John Donaldson[redigér wikikode]

Burde det ikke være muligt, at komme hen til siden ved at søge: "John Donaldson".

Det er jo ikke alle, der kender hans mellemnavn.

Jo, det burde være muligt eftersom John Donaldson ikke er brugt endnu. Spørgsmålet er om vi ikke skulle flytte siden til den korte version, da jeg vil tro dette er den mest udbredte form af navnet jf. vores navngivningsregler. --Maitch 21. jan 2006 kl. 18:09 (CET)

Problem med den engelske side[redigér wikikode]

Der er vist et problem med den engelske ift. den danske side, hvis man trykker på English står der noget om en baseball spiller ? Ved ikke hvordan man retter det. (skrev 80.198.62.42 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har fjernet den engelske henvisning i denne artikel, da der p.t. ikke eksisterer en artikel om en:John Dalgleish Donaldson på den engelsk sprogede Wikipedia. --Froztbyte 25. aug 2007, 16:25 (CEST)