Diskussion:Jonstruplejren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jonstrup Seminarium flyttede væk fra Jonstrup i 1955. se: http://da.wikipedia.org/wiki/Jonstrup_Seminarium

Artiklen om Jonstruplejren indeholder forkerte oplysninger, der skal korrigeres.

--Hans Christophersen 26. sep 2007, 12:15 (CEST)

Så ret artiklen. --|EPO| 26. sep 2007, 12:21 (CEST)
Iøvrigt mener jeg at afsnittet omkring Jonstrup Seminarium er lidt malplaceret, da de bygninger, der dér er tale om, ligger en kilometers penge fra Jonstruplejren og bør derfor rettelig holdes til artiklerne om FLOS og seminariet. Men jeg vil ikke pille ved det før Hans´ ændringer er fremme, da det kunne bringe forvirring. Iøvrigt mener jeg at Sommer-lejren lå et andet sted i Jonstrup - det på basis af et flyfoto jeg så ved et-eller-andet jubilæumshejs jeg var til på flyvestationen. Skal nok rode lidt i gemmerne ved lejlighed. --Jørgen 26. sep 2007, 13:40 (CEST)
Fandt et notat jeg havde lavet engang - Sommer-lejren lå cirka der hvor Walgerholm ligger nu. --Jørgen 12. apr 2008, 19:19 (CEST)
Jeg har nu forsøgt historieforbedring. Måske skal seminariet nedtones mere på dette opslag. Min pointe er, at seminarieundervisningen flyttede væk fra det gamle seminarium i Jonstrup ved Ballerup i 1955, og den videre historie kan ses på siden om selve seminariets historie i omskiftende bygninger; hvad jeg skrev herom er med kilde i historiker J. Boisen Schmidts glimrende bog om seminariet, jfr. litteraturlisten på siden Jonstrup Seminarium.
--Hans Christophersen 27. sep 2007, 18:48 (CEST)

Oplysningen om at Jonstruplejren skulle have været hovedkvarter for "Schallburgkorpset" under 2. verdenskrig er IKKE korrekt. Lejren er bygget i 1953! ( se www.hjv.dk/Org/HHV/TFRK/Nyheder/10-2007/jonstruplejren.htm) Schallburgkorpset havde tilgengæld til huse i "Høveltegaard" ca 20 km derfra. -AllanTherk

Jeg har nu rettet artiklen en hel del. Således er referencen til Jonstrup Seminarium og Schallburgkorpset fjernet, da de ret beset ikke har noget med Jonstruplejren at gøre. Allan T (2012)
Det er glimrende. Men du skal ikke fjerne tidligere diskussionindlæg - heller ikke selvom det er dine egne. Alle indlæg afspejler den udvikling, som en artikel gennemgår.
Du kan signere dine indlæg ved hjælp af koden ~~~~. En genvej til denne kode finder du som det fjerde ikon fra venstre lige over redigeringsvinduet. --|EPO| COM: 27. jan 2012, 11:22 (CET)

Det er noteret!Allantherk 27. jan 2012, 11:50 (CET)