Diskussion:Jordforbedring

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg oprettede for et par år siden en web-site med titlen www.soilimprovement.eu Den beskriver på engelsk og dansk nogle opdagelser jeg gjorde i perioden 1980-88. De viste patenter, jeg opnåede på den derfra udviklede teknologi, er naturligvis nu udløbet. Jeg skrev den som en slags testamente og udsendte den kort før COP15. Reaktioner har jeg dog kun fået når jeg stillede direkte spørgsmål til eventuelt interesserede - i så fald altid positive. Mit spørgsmål til wikipedia er derfor følgende. Vil det være passende at foreslå, at jeg omredigerer dette stof til brug i wikipedia?? I så fald hører jeg gerne et råd. Jeg bør her nævne, at jeg i dag er 84 år gammel, og mest bruger min aktive tid som rådgiver for klienter, der fører sig klemt i et indviklet samfundssystem, gennem Ældre Sagen, og for hverm jeg virker som bisidder.

Med venlig hilsen Hans Møller Rasmussen civ.ing.

HMRHMR 13. jul 2011, 16:03 (CEST)

Kære Hans Møller Rasmussen!
Tak for tilbudet om dit bidrag til Wikipedia.
Der er primært 2 spørgsmål, der er afgørende for, om materialet kan/må/bør lægges på Wikipedia:
  • Vil rettighedshaveren give tilladelse til at lægge materialet på Wikipedia under en fri licens?
  • Vil indholdet have en form, så den passer ind i Wikipedias normer?
Det første spørgsmål skulle være let at klare. Hvis du som forfatter er indforstået hermed, så kan du give os den relevante tilladelse. Jeg har lige kigget på http://www.soilimprovement.eu/ og den linker til din rapport på http://www.hostedcatalog.com/934/1831/ og dit navn står nævnt på forsiden og flere andre sider så hvis du stadig har den mailadresse, der er nævnt på side 6, så kan en tilladelse sendes fra den adresse. Vi kan hjælpe dig med at udforme en tilladelse, men i korte træk skal tilladelsen nævne at du som skaber af værket (link til værket) giver tilladelse til, at det kan lægges på Wikipedia under fx Creative Commons Navngivelse-DelPåSammeVilkår 3.0-licensen.
Det andet spørgsmål er straks noget sværere at svare på. Som du kan se ved at kigge på andre artikler, så er de langt fra så lange som din rapport. Dvs. der vil skulle ske en kraftig sammenskrivning. Jeg har sat en velkomst på din diskussionsside hvor du kan læse mere om hvordan "vi plejer at gøre" på Wikipedia. Har du brug for mere detaljeret hjælp så sig endelig til. --MGA73 14. jul 2011, 22:17 (CEST)