Diskussion:Junior Eurovision Song Contest 2005

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

der har plads til ca. 15.000 publikummer

Nu kan det godt være, at min sprogfornemmelse svigter mig, men det er da vist en måde at anvende ordet publikum på, der ikke er korrekt. Et publikum er så vidt jeg forstår det den samlede gruppe af mennesker, der overværer en begivenhed. Her bruges det, så man skulle tro, at et publikum var en enkelt person, der overværer en begivenhed. 15.000 publikummer må da vist betyde, at der findes 15.000 seperate sale med hvert deres publikum, hvilket jeg finder lidet sandsynligt.--Heelgrasper 13. nov 2005 kl. 09:28 (CET)

RO har ordet en publikummer, plur. publikummere. Personlig vil jeg opfatte det som jævnt talesprog. Man kunne måske bedre skrive tilskuere, men herimod ville nogle hævde at disse ikke blot ser, men også lytter. -- Sebastjan 13. nov. 2005 kl. 09:35 (CET)