Diskussion:Jyske Bank Boxen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Nu er dette en ny artikel om dette nye sted. - men skal vi ikke være enige om at en oversigt over samtlige arrangementer afholdt på stedet ikke er passende ind i en artikel. - ellers kunne Wikipedia hurtigt få nogle usædvanlig lange lister fra 100 år gamle spillesteder. MVH. --Pusleogpixi 11. dec 2010, 00:49 (CET)

Virker rimeligt. Nu nævner artiklen ærgeligt nok intet om, hvornår stedet stod klar til brug (for slet ikke at tale om, hvornår den blev vedtaget, finansieringen osv.), men niveauet må være at nævne de allerførste arrangementer (blev første gang taget i brug ved..) og så de helt store arrangementer, fx det igangværende EM. Lidt jf. KB Hallen, der jo ellers ville have en alenlang liste.
Evt. kan man jo tage en komplet liste ud som særlig artikel. Vi skal jo ikke bekymre os om, at det fylder, men artiklen her bliver skæv, hvis alle arrangementer skal med. I øvrigt er der jo en vis risiko for, at de nævnte arrangementer i 2011 ikke er korrekte, da det er fremtid. Ting kan blive rykket, aflyst osv. --Heelgrasper 11. dec 2010, 02:20 (CET)