Diskussion:Københavns Befæstning

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"En del af dette forsvar skulle være en befæstning af København." - Det var jo det, der var et centralt spørgsmål i diskussionen: Skulle man koncentrere forsvaret om København (og lade provinsen i stikken) eller skulle man møde fjenden ude i landet? --Palnatoke 11. jan 2006 kl. 23:50 (CET)

Fjernet skabelon {{Københavns Befæstning}}[redigér wikikode]

Skabelonen {{Københavns Befæstning}} kan jeg af layoutmæssige årsager ikke acceptere. Den bør ændres så den passer nogenlunde ind på wikipedia. Se den herunder.--So9q 4. jun 2006 kl. 13:33 (CEST)

Jeg går ud fra at du kommer med et bedre forslag. --Palnatoke 4. jun 2006 kl. 13:38 (CEST)

Forsvaret[redigér wikikode]

"Med den tekniske udvikling var befæstningen ikke tilstrækkelig til at sikre et forsvar." - der mangler en begrundelse til hvorfor befæstningen ikke var tilstrækkelig og hvad betød det? Altså at det var dumt at opføre befæstningen? Chhchhchh 20. dec 2006 kl. 12:00 (CET)

Omdøbning[redigér wikikode]

Kategoridiskussion:Københavns Befæstning ønskes en omdøbning til samme "standard" som her på siden. Imidlertidig er de fleste andre hjemmesider uenige i vores navngivning og benævner fæstningsvolden som "Københavns Befæstning". [1] [2] [3]. Derfor mener jeg at kategorien bør beholde sit nuværende navn og denne artiklel flyttes til "Københavns Befæstning". --Broadbeer, Thomas 29. jul 2007, 20:32 (CEST)