Diskussion:Københavns Slot

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvorfor virker min fodnote ikke?!

For at aktivere referencer, kan du bare smide en simpel skabelon ind: {{reflist}}. Nu har jeg allerede gjort det for dig! :-)

--Grey-Fox 12. mar 2009, 13:58 (CET)

Takker ;)

Redigering igen igen ... ;)[redigér wikikode]

Det var ikke dirkete derfor Frederik ombyggede, det var bare for koldt og umoderne!