Diskussion:Kamal Qureshi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har fjernet henvisningen til Rawalpindi i den engelsksprogede wikipedia. Ideen er god, men det giver problemer. For det første vil en sådan henvisning ikke blive rettet den dag der skrives en dansk artikel om byen. For det andet kan vi ikke vide hvilket alternativ sprog (om noget) læseren behersker og ønsker at bruge når en artikel mangler. En læser forventer heller ikke at en sådan henvisning fører uden for dansk wikipedia. Byrial 5. maj 2005 kl. 22:17 (CEST)

Ja, du har nok ret. Men Wikipedia burde have en henvisning (link, ikke direkte henvisning) fra da:Rawalpindi til en:Rawalpindi - men det er jo noget som skal styres af Wikipedia selv. Procrastinator 5. maj 2005 kl. 22:20 (CEST) (hovsa, skal lige lære at bruge diskussionen)

Det er bare at begynde på en artikel om Rawalpindi og sætte interwiki-henvisninger på den. Byrial 5. maj 2005 kl. 22:34 (CEST)

Gjort - men alligevel burde det ikke være nødvendigt at skulle oprette artikler for alle henvisninger man laver, når der nu findes artikler på andre sprog. Procrastinator 5. maj 2005 kl. 23:01 (CEST)

Jo, for det her er den dansksprogede Wikipedia. Det giver ingen mening at sende folk direkte til en artikel på et andet sprog.--Heelgrasper 5. maj 2005 kl. 23:20 (CEST)
Det er heller ikke det jeg foreslår. Jeg foreslår, at hvis for eksempel jeg trykker på "Rawalpindi"-linket i artiklen om Kamal Qureshi (nu antager vi at den ikke var oprettet), bør jeg på en eller anden måde informeres om at der findes en engelsksproget artikel om Rawalpindi. Det kan simpelthen gøres ved at sætte "andre sprog"-boksen ud i højre side, samtidig med at man har boksen hvor man kan oprette en dansk Rawalpindi-artikel i midten. --Procrastinator 5. maj 2005 kl. 23:52 (CEST)
Hvordan skulle Wikipedia-programmet (MediaWiki) kunne vide på hvilke sprog der er artikler svarende til en der endnu ikke er skrevet på dansk, og hvad disse artikler hedder på disse sprog? For eksempel at Rawalpindi (tilsyneladende) hedder ラワルピンディ på japansk? Interwiki-henvisninger kommer ikke af sig selv, men kræver en masse arbejde. Byrial 6. maj 2005 kl. 00:09 (CEST)
Så undskylder jeg min uvidenhed. Procrastinator 6. maj 2005 kl. 16:29 (CEST)

Qureshis karakter[redigér wikikode]

Jeg har fjernet:

”Samlet set har disse sager stillet berettigede spørgsmål ved Qureshis karakter i offentligheden.”

Wikipedia skal vel ikke diskutere folks karakterer. Det må da være op til læserne at afgøre.Kvisten34 6. jul 2010, 21:58 (CEST)

Qureshis børn[redigér wikikode]

Kamal har to døtre og en søn, ikke 3 døtre (kilde: tv-programmet 4 stjerners middag)