Diskussion:Karachi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Pakistans flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Pakistan, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Pakistan-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Verdens største by?[redigér wikikode]

Karachi er ikke verdens største by. Både Mexico City og São Paulo er større. 3. jan 2008, 17:40 (CET) Kristian (skrev 80.196.58.87 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det har du helt ret i. Den liste, jeg kan finde via engelsk wiki, siger nr. 22. Jeg har rettet til i artiklen. I øvrigt er Tokyo størst foran New York. --Arne (Amjaabc) 3. jan 2008, 15:48 (CET)

Det er rigtigt. Tokyo er med sine forstæder vistnok den største by på planeten med en befolkning på over 40 mio. 3. jan 2008, 17:38 (CET)Kristian