Diskussion:Karl Stegger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Hvornår blev Karl Stegger født og hvornår døde han?

Jeg kan finde følgende bud på fødselsdage:

Og følgende bud på dødsdage:

--Christian List 5. maj 2004 kl. 23:10 (CEST)


Usikkerheden mht. fødselsdagen skyldes åbenbart at 11/1 kan forstås på begge måder.

Sebastjan 5/6 2004 kl. 09:35 (CEST)


Jeg fandt også en anden dato på Google (9/11) , men også denne link:

http://www.gravsted.dk/karlstegger.html

Så her er en indikation af, hvad der er det rigtige. Jeg kommer faktisk forbi i eftermiddag, så det kunne være at jeg skulle nyde solen og se, hvad der står på stenen. Det må vist kunne kaldes feltarbejde :-)

Jørgen 6. maj 2004 kl. 09:48 (CEST)


Var forbi, men det var, som jeg gættede - en anonym urneplads, så der var intet nyt. Men mon ikke www.gravsted.dk (11. januar - 13. april) har researchen iorden? Sagen ikke afsluttet endnu..

Jørgen 14. maj 2004 kl. 08:34 (CEST)

Havde glemt alt om sagen - men har mailet lidt med forfatteren bag www.gravsted.dk, der støtter sin 11/1-fødselsdato på de største af biografierne om KS. Det understøttes desværre ikke af nedenfor omtalte anonyme redigering.--Jørgen 29. sep 2005 kl. 23:18 (CEST)

Seneste anonyme redigering[redigér wikikode]

Seneste anonyme redigering ligner copy&paste fra et andet sted, og teksten er ikke wikiformateret. På den anden side tilføjer den masser af ny information. Bør den slettes eller rettes til? --Twid 29. sep 2005 kl. 22:12 (CEST)

Copyvio fra http://hjem.get2net.dk/sunesen/Stegger/OMSTEGGER.HTM Man kunne evt. maile forfatteren og bede om tilladelse, i hvertfald skal den rettes til. --Jørgen 29. sep 2005 kl. 23:18 (CEST)