Diskussion:Karl Stegger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Hvornår blev Karl Stegger født og hvornår døde han?

Jeg kan finde følgende bud på fødselsdage:

Og følgende bud på dødsdage:

--Christian List 5. maj 2004 kl. 23:10 (CEST)


Usikkerheden mht. fødselsdagen skyldes åbenbart at 11/1 kan forstås på begge måder.

Sebastjan 5/6 2004 kl. 09:35 (CEST)


Jeg fandt også en anden dato på Google (9/11) , men også denne link:

http://www.gravsted.dk/karlstegger.html

Så her er en indikation af, hvad der er det rigtige. Jeg kommer faktisk forbi i eftermiddag, så det kunne være at jeg skulle nyde solen og se, hvad der står på stenen. Det må vist kunne kaldes feltarbejde :-)

Jørgen 6. maj 2004 kl. 09:48 (CEST)


Var forbi, men det var, som jeg gættede - en anonym urneplads, så der var intet nyt. Men mon ikke www.gravsted.dk (11. januar - 13. april) har researchen iorden? Sagen ikke afsluttet endnu..

Jørgen 14. maj 2004 kl. 08:34 (CEST)

Havde glemt alt om sagen - men har mailet lidt med forfatteren bag www.gravsted.dk, der støtter sin 11/1-fødselsdato på de største af biografierne om KS. Det understøttes desværre ikke af nedenfor omtalte anonyme redigering.--Jørgen 29. sep 2005 kl. 23:18 (CEST)

Seneste anonyme redigering[redigér wikikode]

Seneste anonyme redigering ligner copy&paste fra et andet sted, og teksten er ikke wikiformateret. På den anden side tilføjer den masser af ny information. Bør den slettes eller rettes til? --Twid 29. sep 2005 kl. 22:12 (CEST)

Copyvio fra http://hjem.get2net.dk/sunesen/Stegger/OMSTEGGER.HTM Man kunne evt. maile forfatteren og bede om tilladelse, i hvertfald skal den rettes til. --Jørgen 29. sep 2005 kl. 23:18 (CEST)