Diskussion:Killing Zoe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Zed møder så sin ven Eric, som sammen har planlagt at røve en af Paris´ National banke. Udover Zed og Eric er også et par stykker af Erics venner med til kuppet. Natten før kuppet tager Eric og hans venner Zed ned i Paris' værste slumkvater, hvor de tager så mange stoffer at ikke engang en hval kunne overleve.

Jeg har lidt svært ved at forstå, hvad der menes med "en af Paris' National banke". Er det Frankrigs nationalbank, en afdeling af denne eller noget helt tredje. Bemærkningen om mængden af stoffer og disses dødelighed for en hval virker også en smule underlig, med mindre det er en inddirekte citat fra filmen. Hvis mængden vitterligt kunne slå en hval ihjel, ville de jo også alle være døde. --Heelgrasper 16. jul 2006 kl. 18:53 (CEST)