Diskussion:Kim Andersen (politiker)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 22. nov 2007, 19:15 (CET)

Citat[redigér wikikode]

Ville det være politisk farvet at poste et citat af den gode politiker?

"Jeg mener ikke, at vi kan eliminere bandekrigen på Nørrebro ved at legalisere hash, tværtimod kan jeg frygte, at vi vil få bandekrigen til at blusse op og få et større omfang, fordi en legalisering af hash vil udbrede anvendelsen af rusmidlet, og det vil eventuelt kunne få flere til at gå ind i illegal virksomhed som bandekriminalitet. Det svarer lidt til, at vi afkriminaliserer brugen af skydevåben på Nørrebro, afkriminaliserer brugen af knive og det, at man går og stikker hinanden ned på åben gade, for at komme et kriminalitetsproblem til livs.

Det er virkelig omvendt: Det er forbudt at gå og stikke hinanden med, det er forbudt at bruge ulovlige skydevåben, og det er forbudt at handle med hash og bruge hash, og vi ønsker, at der skal ske en retshåndhævelse på området."

(skrev 212.88.73.1 (diskussion • bidrag) 23. maj 2009, 18:22. Husk at signere dine indlæg.)

Nej, umiddelbart mener jeg det ville være helt fint! Du kan overveje, om du vil bruge skabelonen {{citat}}. Venligst Harne 23. maj 2009, 18:26 (CEST)
Det er nok begrænset, hvor politisk farvet det citat ville blive betragtet. Men dels synes jeg, at citat er alt, alt for langt. Derudover ved jeg heller ikke, hvor meget det citat siger om Kim Andersen. --|EPO| COM: 23. maj 2009, 18:28 (CEST)
Det siger vel noget om hans politik og etiske standarder? (skrev 212.88.73.1 (diskussion • bidrag) 26. maj 2009, 13:02. Husk at signere dine indlæg.)
Personligt ser jeg ikke noget stort og interessant i det citat. Men jeg ved heller ikke, hvad konteksten skulle være. Eller også er det bare mig, der er blevet forvant. --|EPO| COM: 26. maj 2009, 20:31 (CEST)