Diskussion:Kindholm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Erindring fra 1800-tallet[rediger kildetekst]

Her [1] er en erindring fra en dame som er født i Kyndby i 1821. Om Kindholm står der:

"Det blev sagt, adskillige af de bjælker og stolper, der sad i den gamle stuelænge (i hendes gård), skulle hidrøre fra ruinerne af Kindholm slot, der lå henne bag kirken og var blevet ødelagt af svenskerne 1658. Endnu i min skoletid stod murene vel i alens højde. Nu er hvert spor forsvundet for længe siden."

Jeg stoler nu ikke rigtigt på hendes oplysning om, hvornår og af hvem Kindholm blev ødelagt; det var langt før hendes tid. Rune Kock 12. aug 2008, 14:29 (CEST)