Diskussion:Kirill af Moskva

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvad skyldes valget af stavemåden Cyril? Jeg har ikke set hans navn stavet i danske medier som andet end Kirill, og det er også det, de fleste andre wiki'er har valgt.--Nikolaj 29. jan 2009, 20:45 (CET)

Den russiske stavemåde "Кирилл" argumenterer også for, at det bør staves Kirill på dansk. --Allano (Skriv til mig her...) 29. jan 2009, 20:47 (CET)
Da en IP, der minder meget om artiklens (og dermed stavemådens) ophavsmand nu har rettet til Kirill, og da der ikke har været protester, flytter jeg siden. --Pugilist 3. feb 2009, 09:05 (CET)