Diskussion:Kiss

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
E-Guitare-horiz.png Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg bryder mig ikk om at der er en, der ændre mine informationer til sit eget... (skrev 79.138.237.239 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis jeg forstår dig korrekt, bryder du dig ikke om, at dine tilføjelser ændres? I så fald må du nok finde et andet sted, da dette er hele grundidéen med Wikipedia. --|EPO| COM: 12. maj 2010, 21:01 (CEST)