Diskussion:Klabautermanden (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Klabautermanden er vel først og fremmest en "mytologisk skikkelse" eller hvad vi skal kalde det. Personligt havde jeg ingen anelse om hverken filmens eller romanens eksistens, men klabautermanden har jeg hørt om. --Heelgrasper 23. maj 2006 kl. 22:37 (CEST)

Så skal denne artikel vel bare flyttes til "Klabautermanden (film)"... og ;-) en eller anden skríve en artikel om "Klabautermanden (mytologi)" --Ktp72 24. maj 2006 kl. 13:38 (CEST)

Vi har nu fået en artikel om klabautermand, så måske skulle der gøres noget ved den eventuelle flertydighed. --Heelgrasper 2. sep 2006 kl. 23:44 (CEST)

Oprettet flertydig Klabautermand --Ultraman 2. sep 2006 kl. 23:59 (CEST)
Enig med Heelgrasper, jeg søgte selv på Klabautermanden som den "mytologiske skikkelse" og fik artiklen om filmen. Der var ingen antydning at den 'rigtige' artikel fandtes, før jeg havde søgt på google og den dukkede op nogle sider nede! Det er nu ændret ved indsatte skabeloner.
Det jeg er ude i, er et forslag om at flytte Klabautermand (mytologi)‎ hertil. Artiklen om filmen flyttes til Klabautermanden (film) og den 'flertydige' artikel Klabautermand til Klabautermanden (flertydig).
Motivationen er dels som beskrevet lige ovenfor - romanen og filmen er jo opkaldt efter netop denne "person" og at klabautermanden skal være i ...bestemt ...ental? (jeg er ikke så stiv i grammatik :o)) Men altså ligesom Julemanden. --Epistaxis 30. dec 2007, 00:41 (CET)