Diskussion:KlimaInvest

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Precunia argumenterer, at "Selskabet børsnoteres på OMX Den nordiske børs københavn, og der er ikke tale om en reklame. Der henvises til Formuepleje A/S - der ligeledes er et børsnoteret aktieselskab indenfor investeringer."

At selskabet børsnoteres udelukker ikke artiklen fra at være en reklame. Specielt ikke i sin nuværende form, der i en række positive vendinger beskriver, hvorfor vi bør investere i virksomheden. Dette er reklame - også selvom, at det ikke oprindeligt er tiltænkt sådan.

Enten skal artiklen omskrives fuldstændigt eller også skal den slettes. --|EPO| 29. aug 2007, 17:25 (CEST)

Ok - jeg vil foretage konsekvensrettelser senere i dag (efter middagsmaden), hvor samtlige 'positive' beskrivelser fjernes - således at der er tale om en faktuel beskrivelse. (Skrev Precunia (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Denne artikel skal omhandle virksomheden - ikke CO2-kvoter. Oplysninger omkring disse kan skrives i en selvstændig artikel. Således har jeg også fjernet alle eksterne henvisninger om disse. --|EPO| 29. aug 2007, 21:07 (CEST)

Jeg er fuldstændigt enig. Jeg har indsat en faktuel artikel om CO2 kvoter og vil gerne oprigtigt takke for hjælpen. Det er et fint system til oplysninger.

Jeg vil mene at billedet Billede:Ki.jpg skal væk, jeg kan ikke helt se hvad gletchere har med et investeringsselskab at gøre, at de investerer i C02-kvoter gør ikke selskabet mere gletcheragtigt. Det ligner for mig at se et promotion-billede som skal forbinde firmaet med miljøet, selvom de helt åbenlyst er uinterreserede i miljøet (det er en investeringsforening). --Morten LJ 30. aug 2007, 07:49 (CEST)