Diskussion:Knud Andersen (forfatter)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel bør vel hedde noget i retning af Knud Andersen (forfatter) så den bedre stemmer med vores sædvanlige navngivning. Og så skal flertydigheden med Knud Andersen selvfølgelig også løses på en eller anden måde. --Heelgrasper 15. mar 2006 kl. 20:43 (CET)

Siden er flyttet og den enlige henvisning rettet. Rune Magnussen 15. mar 2006 kl. 21:57 (CET)

Tak for hjælpen. Hvordan opretter man en side - som her med Knud Andersen, når der er en anden der hedder det samme. Jeg undrer mig desuden over, at man kun kan finde den nuværende forfatterside ved at skrive knud andersen (forfatter), hvis man for eksempel skriver knud andersen og trykker søg, så kan den ikke engang finde siden. (dette har jeg iøvrigt også bemærket med andre emner, altså sider som man véd findes, men som ikke kommer frem når man bruger søgeknappen...) bedste hilsner Ingvar

PS. Ked af det, hvis dette lille indlæg heller ikke står hvor den skal. Jeg må sige, at jeg synes begynderhjælpen halter meget på wikipedia, og sikkert er en stor hæmsko for mange som gerne vil skrive, men som ikke har stor computertække. For eksempel landsbybrønden, der ville jeg gerne skrive et indlæg a la denne her, men kunne simpelthen ikke finde ud af hvordan....

Hej Ingvar - hvis du er i tvivl om noget så bare spørg en af os andre på vores diskussionssider - vi vil gerne hjælpe :-) Hvis du opretter dig som bruger plejer vi også at byde velkommen med en lille linkssamling til hjælpesider på Wikipedia.
Med hensyn til at starte en artikel, der skal have en titel, der allerede er brugt:
I disse tilfælde er vi nødt til at oprette flertydighedssider - et eksempel kunne være: Tiger (flertydig), hvor de forskellige muligheder listes. Hvis der er en primær betydning plejer det at være reserveret den enkle titel - de andre varianter har så titlen + et beskrivende ord i parentes som f.eks. Tiger_(styresystem). Flertydighedssiden kan du oprette ved hjælp af Wikipedias søgefunktion, som beskrevet her: Hjælp:Starte en side. Resten kan oprettes ud fra de links, der laves på den flertydige side.
Med hensyn til særhederne ved Wikipedias søgefuktion: Aner ikke hvad der er galt, men jeg har også bemærket det - det er højst besynderligt! Måske ved andre hvad der er galt? Mvh Malene Thyssen 20. mar 2006 kl. 22:42 (CET)