Diskussion:Knud W. Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Synes udtrykket kryptofacistisk er stærkt at bruge her. Ringen var vel nærmest et samlingspunkt for personer med interesse i tysk kultur og littaratur. Mener man kunne erstatte "kryptofacistiske" med "kontroversielle".--KryhlMJ 20. jan 2009, 11:28 (CET)

Formuleringerne lyder meget underlige. For min skyld må du gerne fjerne ordet "kryptofascistisk" og skrive noget andet end "I nyere tid", som jo må siges at være det rene vås. Generelt står det dig frit for at korrigere eller omformulere sætninger i artiklerne. Så det gør du bare. Det er fordelen, og af og til ulempen :-), ved Wikipedia. Hvis folk har et særligt forhold til en artikel, så står den på deres overvågningsliste, og de vil derfor som regel komme anstormende, hvis de er utilfredse. --Rasmus81 21. jan 2009, 00:17 (CET)
Nånej, "I nyere tid" var vist en ok formulering. --Rasmus81 21. jan 2009, 00:18 (CET)
Nu har jeg rettet kryptofacistisk til kontroversiel. Det er ikke fordi jeg er specielt meget inde i sagen, men mener at kunne huske fra avisdebatten, at der var meget delte meninger om, hvor "slemt" den skulle bedømmes.--KryhlMJ 21. jan 2009, 21:31 (CET)