Diskussion:Konsulterende psykologi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Har det mon et andet navn på dansk? En søgning giver ingen resultater der ligner en specifik retning under det navn. - Nico 25. maj 2009, 16:24 (CEST)[svar]

Jeg tror ikke, der er en tilsvarende betegnelse på dansk - der er vidst tale om en især engelsk (britisk) afgrænsning/tradition, der (endnu) ikke er slået igennem herhjemme som selvstændig tilgang ...det, der kommer tættest på er nok "psykologisk rådgivning", selv om det er en lidt bredere betegnelse. --Anders (ABC) 25. nov 2009, 17:17 (CET)