Diskussion:Krøniken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg vil godt lige oponere mod, at Erik skulle være seriens hovedperson. I lighed med Matador er det svært at udpege en hovedperson, men hvis det skal være nogen må det da være Ida. Alle de væsentlige personer i serien har en relation til til Ida og i første afsnit er det også hende vi følger, da hun kommer til København. På seriens hjemmeside taler man meget fornuftigt om "hovedpersoner", hvilket vi nok også burde. --Heelgrasper 14. jan 2006 kl. 23:50 (CET)

Et, eller andet er formuleret forkert her:

Citat: Forholdet mellem Erik og Ida bliver mere og mere intenst. Erik frier til Ida, men Ida er tøvende. Da hun senere finder ud af at hun er blevet gravid med hans barn, og med Eriks mors indblanding, giver hun alligevel Erik sit ja.

Er moderen indblandet i graviditeten?? :-)) --Maya123