Diskussion:Kreditkort

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Mit Maestro-kort er så vidt jeg kan forstå ud af artiklen et debetkort. Pengene bliver reserveret ved køb - således at jeg ikke kan bruge flere end der står på min konto. De bliver dog først trukket et par dage efter købet. --BlueEel 25. jan 2005 kl. 11:36 (CET)

Neutralitet mangler[redigér wikikode]

Artiklen mangler efter min mening neutralitet. Den nævnet intet om de problemer, der har været og stadig er med de "nye" chip-dankort. Den nævner heller ikke den langsomme betalingsgennemførsel, det manglende billede, samt den manglende "lovede" sikkerhed da chippen ikke anvendes nogen steder. --So9q 1. mar 2006 kl. 21:46 (CET)

Personidentifikation ?[redigér wikikode]

Efter at fotoet er fjernet fra Dankortet, er der nogen der kender til et eksempel på brug af kreditkort til personidentifikation? Udenlandske kreditkort har - så vidt jeg ved - heller ikke foto. Jeg ved dog, at kreditkort af SAS og Deutsche Bahn bruges som en slags ID hhv. ved indcheckning i lufthavn (e-ticket) og ved kontrol af selvprintsbilletter i togene. Med jeres eksempler vil jeg opdatere siden. Bruger:Nillerdk 4. jan 2008, 15:48 (CET)