Diskussion:Kronborg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Verdensarv Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Verdensarv, et forsøg på at koordinere oprettelsen af verdensarvsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Feil Henrik Lykke?[redigér wikikode]

I artikkelens liste over Kommandanter af Kronborg står det at Henrik Lykke var kommandant på Kronborg i perioden 1614–1641. Dette kan vel ikke stemme? I artikkelen om Henrik Lykke står det at han var født i 1555 og døde 26. juni 1611. Det menes muligens en annen Henrik Lykke. Mvh.Anne-Sophie Ofrim 29. aug 2011, 17:29 (CEST)