Diskussion:Kunsthistorie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fører Klassicisme senere til Nyklassicisme ?[rediger kildetekst]

I artiklen står der at:

"... stilarter, som er skilt fra hinanden gennem tid, dog ofte er det at tidligere kunstperioder har indflydelse på senere kunstperioder for eksempel, Klassicisme fører senere til Nyklassicisme. ..."

Kan nogen forklare forskellen mellem de to, eventuelt hvordan de hænger sammen. Jeg har tidligere foreslået de to artikler slået sammen da det er svært at se forskellen . Se de to artikler Klassicisme, Nyklassicisme og tilhørende Diskussion:Klassicismen, Diskussion:Nyklassicisme
Eksemplet i denne artikel kan virke vildledende hvis det kun er betegnelserne der er forskellige. -- Mvh PHansen 2. dec 2006 kl. 21:13 (CET)