Diskussion:Kurdistans flag

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tyrkiet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyrkiet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tyrkietrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Heraldik og Vexillologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Heraldik og Vexillologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af heraldik- og vexillologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Let Uencyklopædisk og POV partsindlæg flyttet til diskussionsside:

Tyrkiet er ikke imod dette flag men er imod militante kurdere som er medlem af terror gruppen PKK - Tyrkere har somregel ikke noget imod kurdere og omvendt. problemet ligger i at der kommer en stat som kan og vil være en trussel for Tyrkiet- og hvem vil have en stat som er styret af USA lige ved siden af ? -nærmest som at ligge i samme seng mws en slange.
Kurdere og Tyrkere er brodere og Tyrkiet er landet man skal leve sammen i, hvis der er nationalistiske tyrkere eller terrorister blandt kurdere som vil ødelægge dette broderskab skal der mere til- Vi tyrkere og kurdere er af samme blod -
Allah ved bedst. . .
Med venlig hilsen
M.Ali.

--Jørgen 5. mar 2008, 02:36 (CET)