Diskussion:Lamentations

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

...
Efterfølgeren til albummet Damnation og optaget live på Shepherd's Bush Empire (et spillested i London) i 2003 indeholder Opeth, der spille hele Damnation-albummet og dele af albummene Blackwater Park og Deliverance.
...

der spille hele Damnation-albummet  : spiller eller spillede ? - Prøv at skrive sætningen om så det bliver tydeligere hvad der er optaget og hvad der indeholder og hvad der spiller/spillede -- PHansen 9. jul 2006 kl. 17:42 (CEST)



Jeg foreslår en tydeliggørelse der omskriver den engelske ing-form i Following Damnation, this live recording at Shepherd's Bush Empire (a venue in London) in 2003 features ...
Det er sætningen:

Efterfølgeren til albummet Damnation og optaget live på Shepherd's Bush Empire (et spillested i London) i 2003, hvor Opeth spiller alle sange fra Damnation-albummet og nogle sange fra albummene Blackwater Park og Deliverance.

der går i stykker eller virker uafsluttet.

Her er forslaget:
Lamentations er Opeths første live-dvd, der blev udgivet på forlaget Music For Nations i 2004. Den følger efter albummet Damnation og er optaget live på Shepherd's Bush Empire (et spillested i London) i 2003, hvor Opeth spillede alle sangene fra Damnation-albummet og nogle af sangene fra albummene Blackwater Park og Deliverance.
Dvd'en indeholder også en dokumentarfilm om tilblivelsen af Damnation og Deliverance. Denne dokumentarfilm er om begge album da de blev lavet samtidig.


-- PHansen 11. jul 2006 kl. 09:51 (CEST)

Jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvad du mener. Er det du prøver at sige at du synes at Den følger efter lyder bedre end Efterfølgeren til?? Lennart Larsen 11. jul 2006 kl. 11:06 (CEST)


----
Nu tilhører er jeg ikke målgruppen for dette opslag; derfor har jeg blot her i diskussionen skrevet hvad jeg tror der menes.

Jeg mener der mangler et verbum til:

Efterfølgeren til albummet Damnation

idet

og optaget live på Shepherd's Bush Empire (et spillested i London) i 2003, hvor Opeth spiller alle sange fra Damnation-albummet og nogle sange fra albummene Blackwater Park og Deliverance.

optræder som et indskud der ikke slutter - eller måske netop slutter brat med et punktum, hvor man tænker 'hvad var det med den efterfølger'. Sætningens første del, dvs Efterfølgeren til albummet Damnation har altså ingen afslutning, intet verbum. Jeg tror det skyldes den engelske form Following ...

Men hvis målgruppen, der jo har alt på nethinden, ingen problemer har, så står min formulering her i diskussionen blot som en service.
-- PHansen 11. jul 2006 kl. 12:36 (CEST)