Diskussion:Langt fra Las Vegas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har umiddelbart svært ved at se, hvorfor vi bør have artikler om de enkelte afsnit. Hver for sig er de næppe specielt interessante. Man kunne måske skrive lidt om dem i en artikel, der behandler de enkelte sæsoner. --|EPO| 12. dec 2006 kl. 22:19 (CET)

Eller eventuelt én listeartikel, der indeholder resuméer af afsnittene. Sådanne fungerer ret godt på enwiki (der dog også i mange tilfælde har artikler om enkeltafsnit). --Pred (diskussion) 6. feb 2007 kl. 14:32 (CET)
Den løsning tror jeg vil være bedre. Med ca. 10 afsnit i hver sæson skulle det nok være muligt at bevare overblikket. Kan også se, at der ikke er skrevet voldsomt meget om de fem afsnit, som foreløbigt er oprettede. --|EPO| 20. mar 2007 kl. 12:43 (CET)

Christoffer Petersen - Rasmus Japperman (Sæson 4-5)???[rediger kildetekst]

'Christoffer Petersen - Rasmus Japperman (Sæson 4-5)' står der under gæstespillere, har set alle lflv afsnittene og mindes bestemt ikke nogen Rasmus (og slet ikke japperman)????

er der nogle der kan fortælle mig hvem han er?? (Skrev 80.62.44.28 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det var hærværk, der beklageligvis ikke var blevet opdaget. Jeg prøver lige at finde ud af noget.. --Hockeyindustrien 17. okt 2007, 21:53 (CEST)