Diskussion:Lars Saabye Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Nationalitet[redigér wikikode]

Han har norsk mor, er født og opvokset i Norge, skriver på norsk, udkommer på et norsk forlag og langt hovedparten af hans forfatterskab foregår i Norge, så selvom han har dansk statsborgerskab efter sin danske far burde han betegnes som norsk forfatter.--Batmacumba (diskussion) 25. mar 2019, 00:59 (CET)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 04:13 (CEST)